onsdag 27 mars 2013

Summering v.12

Jaha då kommer den något försenade summeringen av föregående vecka.
På insidan har vi en hel del denna vecka men det mesta av det är till någon annan men det kan jag inte avslöja ännu då det är en överraskning. Så vi lägger till det på insidan och drar av det längre fram då det inte är en hemlis längre;). Vi har shoppat tre nystan garn och tre förpackningar säkerhetsögon (detta hör till hemlisen;)). Sedan har vi även köpt en cykel till Alde och vi lyckades hitta en begagnad och det känns alltid lite bättre både miljömässigt och ekonomiskt:). Jag är ett stort fan av second hand :)!!!!
Alde har vuxit ur sina regnkläder och sommarkläder från i fjol och jag har inte lyckats hitta några begagnade här tyvärr så det blev ett regnställ, ett parshorts och sedan tre par solhattar till båda tjejerna.
Så detta leder till att vi får lägga till tolv + till vår lista och yyyiiikkkkeeessss hamnar på 
+19.
Som tur är så har vi även sålt en spjälsäng med tillhörande kudde, täcke och madrass och pensionerat ännu ett par håliga strumpor.
Så summa sumarum
+14.

Känns högt men det kommer att sänkas då hemlisarna når sina nya ägare och sedan håller vi hoppet uppe för att vi lyckas sälja lite urvuxna barnkläder på barnloppisen. 
Det är verkligen inte helt lätt det här då man har småbarn men listan hjälper en ofta att tänka efter och det är nyttigt att bli medveten om hur mycket vi egentligen handlar:). 
Så jag håller modet uppe och kämpar vidare för att trappa ner mot nollan;).
Ha en skön kväll!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar