tisdag 8 juni 2010

Framtiden

Hejsan!
Nu var det verkligen länge sedan jag testade på det här;), varit lite mycket i våra liv med husköp och ännu ett litet underverk på jäsning i min mage. Nu känner jag att det kanske är dags att sätta lite fart och skriva av mig igen. Loggan ni ser ovanför till vänster är Lärarförbundets kampanj där vi som föräldrar kan försöka visa att vi är engagerade och påverka våra politiker, gå in på deras länk http://lararforbundet.se/borjamedskolan och skriv ett brev till era lokala politiker om ni tycker att det är viktigt att satsa på barnen. Barnen är vår framtid och de behöver en bra start i livet.
Själv känns det som om jag sitter på tre stolar i denna fråga:
Engagerad förälder som vill att mitt barn ska gå i en skola där hon hinner bli sedd och utvecklar en bra självkänsla och ett gott självförtroende.
Pedagog som vill kunna orka stanna i detta yrke som kan vara världens bästa men som för tillfället känns tungt att orka med då man känner sig otillräcklig. Med rätt satsningar och bra arbetsvillkor får våra barn engagerade och bra pedagoger.
Den tredje stolen är att jag helt nyligen har börjat engagera mig politiskt i kommunen. Jag ville inte vara den som satt hemma och klagade på att fel saker gjordes utan att försöka förändra det. Gissar att det inte går att utföra underverk (i alla fall inte på en gång ;)) men jag vill göra mitt bästa för att pengar satsas på rätt saker.
Snälla engagera er i vår framtid, BARNEN, ju fler föräldrar vi är som hörs desto större förändring kan vi få till. Hoppas vi på i alla fall!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar