måndag 3 juni 2013

Ännu en ny kärlek

I år har jag varit riktigt vuxen och tråkig då det kommer till min födelsedagspresent och köpt den till mig själv;), så inga roliga överraskningar i år;(, men det är åhhhh så värt det:)!!!! Jag kommer att få pengar till en mycket efterlängtad overlockmaskin, hittade dock en till superpris redan nu så jag har köpt den i förskott och har nu ännu en kärlek i mitt liv.


Igår var första gången jag testade den och det är beroendeframkallande. Jag har sparat en hel del gamla favorit tröjor och t-shirtar som jag av nostalgiskäl inte kan göra mig av med trots att jag inte kan ha dem, de är i sig inget speciella men har många speciella minnen knutna till sig. Nu har de fått nytt liv i nya skepnader och minnena lever vidare:)! 


Klippte ut våder ur tröjorna och gamla mammakläder som jag senare sydde ihop till en klockad kjol.


Så tre tröjor med minnen har nu blivit en kjol med minnen:). Det här var så skoj och ett perfekt sätt att distrahera sig från den höga smärtan som inte vill ge med sig för närvarande, så idag gjorde jag ett par till. En till mig och sedan försökte jag översätta mönstret till tjejernas storlekar och har testsytt en till Tuva. Får se då de vaknar imorgon om den passar, så jag kan göra en till Alde med. 


Delar av tre t-shirtar blir en kjol till Tuva.


Denna är lite rolig då Alde nu har börjat gilla flaggor och har lärt sig att landet som Auntie Mari kommer ifrån har ett lönnlöv på sin flagga. Tyvärr var inte armarna där lönnlöven satt tillräckligt breda för att fungera som våder till Aldes storlek på kjol. Vi får se om hon blir avundsjuk på lillasyster, fast åh andra sidan vill de ständigt ha det den andra har för tillfället, syskonkärlek på hög nivå;)! 


Så där har vi ett helt gäng med kjolar som får en att minnas en massa skojiga saker:) och det bästa av allt jag har återbrukat något vi redan har istället för att köpa nya sommarkläder.  2 kommentarer:

 1. Åhh va skoj! Och vilket bra sätt att ta till vara på sina gamla favorit t-shirts! =)

  SV: Ja här slängs inte eller köps nytt i första taget..det mesta går att fixa i ordning eller göra något nytt av.. <3

  Gillar din inspirerande blogg!
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Tack vad roligt att du tycker om den. Jag kan bara säga detsamma om din blogg. Skoj då det finns fler som har liknande tankar.
  Kram kram

  SvaraRadera