tisdag 13 september 2011

Oj oj vart tog denna sommar vägen ;)

Tänk att nu har hela sommaren gått utan att jag har skrivit av mig lite men tankarna har snurrat lika fort för det ;).
Förstår verkligen inte vart denna sommar tog vägen, den har varit fin men jag han liksom inte registrera att den var här. Vi skulle hinna så mycket men som vanligt han vi inte hälften. Kanske det ska vara en tankeställare att vi sätter upp lite för höga mål;). För det är ju faktiskt viktigt att stanna upp och ta sig tid att njuta också:)!!!

Tror nog att höjdpunkten denna sommar var Rättvisefesten på Forsparken i Alfta. Jag är evigt tacksam att jag fick vara med på ett hörn och fick chansen att träffa alla dessa underbara människor!!! Det är så härligt då man träffar likasinnade som precis som jag tänker i omställningen banor. För det mesta känner man sig som den där besvärliga människan som funderar alldeles för mycket på vart vårt stackars lilla jordklot är på väg men här kände man sig äntligen som en helt vanlig och engagerad människa.
Omställning det är SKOJ!!!!!

För er där ute som ännu inte känner till nätverket Rättvis Alfta gå in på hemsidan 
www.rattvisalfta.se 
och kolla in det. Vi är ett härligt gäng, om jag får säga det själv, som kommer från olika bakgrund, åldrar och med olika kunskaper. Trots detta har vi mycket gemensamt och det sprudlar av spännande ideér som vi vill förverkliga. Nu måste jag poängtera att jag INTE är en av eldsjälarna i denna grupp och tänker på inget sätt ta till mig någon ära för deras fantastiska arbete. Jag har bara den stora äran att få vara med:).
Tack ni som verkligen lägger ner er själ i många av nätverkets projekt.
Jag ser verkligen fram emot nästa års rättvisefest!!!!!

Nu är det även folkhälsovecka och jag har redan hunnit med ett seminarium och en workshop med må bra övningar i naturen. Mmmm.....underbart och så nyttigt. Med min hjärna som oftast rusar fram måste jag bli påmind om att stanna upp bara vara ibland. 
Tror starkt på naturens helande krafter och ska verkligen ta till vara på den närhet till naturen vi har.

Natur är blott ett annat ord för hälsa.-
H.D. Thoreau

Nu ska jag och tjejerna slappa lite idag. En dag i njutingens teckan :)!
Ha nu en underbar dag där ute och passa på att andas och njut lite av den underbara höstluften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar